ipiona

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد کاستارد پخته 16 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 16 صفحه


قسمتی از متن .doc :

کاستارد پخته

از انواع کارستارد پخته شده می توان به سس کاستارد اشاره کرد که به عنوان فیلر در انواع کارت ها یا به عنوان پوشش دهنده در انواع شیرینی ها و هم چنین تزیین میوه ها بکار می رود . یک سس کاستارد پخته نشده رقیق و نازک است در صورتی که یک سس که بیش از اندازه پخته شده است بصورت دلمه می باشد بنابراین درجه حرارت پخت در تهیه کاستارد بسیار حائز اهمیت است هم چنین افزایش استفاده از تخم مرغ باعث می شود کاستارد زیاد سفت شود و مدت زمان پخت کوتاه شود. در تهیه کاستارد پخته می توان بجای استفاده از تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ از سفیده تخم مرغ نیز استفاده کرد ولی خصوصیات رنگ و طعم کاستارد نهایی کاهش می یابد.

در مورد کاستارد منجمد در قسمت 1-8 توضیح داده شده است.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده

مقدمه

فصل اول – بررسی منابع

تعریف بستنی

تاریخچه بستنی

طبقه بندی بستنی

آمار جمانی تولید و مصرف بستنی

ترکیبات تشکیل دهنده بستنی

معایب بستنی

ارزش غذایی بستنی

تعریف کاستارد و کاستارد منجمد

تاریخچه کاستارد و کاستارد منجمد

طبقه بندی کاستارد

کشورهای مصرف کننده کاستار

ترکیبات تشکیل دهنده کاستارد منجمد

نقش ترکیبات تشکیل دهنده کاستارد منجمد

1-13-1- چربی شیر

1-13-2- ماده خشک بدون چربی شیر

1-13-3- زرده تخم مرغ

1-13-4- شیرین کننده ها

1-13-5- پایدار کننده ها

1-13-6- امولسینایرها

1-14- خصوصیات مخلوط کاستارد منجمد

1-14-1- ثبات مخلوط کاستارد منجمد

1-14-2- اسیدیته مخلوط کاستارد منجمد

1-14-3- وزن مخصوص مخلوط کاستارد منجمد

1-14-4- ویسکوزیته مخلوط کاستارد منجمد

1-14-5- نقطه انجماد مخلوط کاستارد منجمد

1-14-6- قابلیت هم زدن

1-14-7- مقاومت به ذوب

1-14-8- افزایش حجم

1-14-9- ماده خشک کل

1-15- فرآیند تولید کاستارد منجمد

1-15-1- محاسبه اجزای مخلوط کاستارد منجمد

1-15-2- تهیه مخلوط

1-15-3- پاستوریزاسیون مخلوط

1-15-4- هموژنیزاسیون مخلوط

1-15-5- رسیدگی مخلوط

1-15-6- انجماد مخلوط

1-16- مقایسه کاستارد منجمد با بستنی

1-17- معایب کاستارد منجمد

1-18- ارزش غذایی و انرژی زایی کاستارد منجمد

فصل دوم – مواد و روش ها

2-1- مواد اولیه و دستگاه ها

2-2- روش تولید کاستارد منجمد

2-3- آزمایشات فیزیکی – شیمیایی و حسی

2-3-1- آزمایشات مخلوط کاستارد منجمد

2-3-1-1- اندازه گیری وزن مخصوص مخلوط کاستارد منجمد

2-3-2- آزمایشات کاستارد منجمد

2-3-2-1- اندازه گیری درصد اوزان کاستار منجمد

2-3-2-2- اندازه گیری Ph کاستارد منجمد

2-3-3- آزمون های حسی

2-4- روش آماری

فصل سوم : نتایج و بحث

3-1- تأثیر جایگزینی شیر خشک بدون چربی با آرد ذرت

3-2- تغییرات میانگین صفات کاستارد منجمد در نسبت های مختلف آرد ذرت

3-2-1- اوران









سایر محصولات :
تحقیق در مورد کاربرد چوپ در ساختمان و پله ها رشته عمران

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی...

تحقیق در مورد کارت امتیاز متوازن

لینک دانلود و خرید...

تحقیق در مورد کاستارد پخته 16 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی...

تحقیق در مورد کارخانه آب انگور گیری

...

تحقیق در مورد کاراته 29 ص

...

تحقیق در مورد کار بصورت مجتمع از یک دیدگاه تربیت بدنی 17 ص

...

تحقیق در مورد کار انرژی توان

...

تحقیق در مورد مدیریت دانش 15 ص

...

تحقیق در مورد مدیریت دانش ضمنی 12 ص

...

تحقیق در مورد مدیریت تجارت الکترونیک 10 ص

...

تحقیق در مورد مدارهای الکتریکی 25 ص

...

تحقیق در مورد محصول ذرت

...

تحقیق در مورد مبنا

...

تحقیق در مورد مبانی برنامه توسعه و کاربردی فناوری ارتباطات و اطلاعات در نظ

...

تحقیق در مورد ماهواره های فضایی 16 ص

...

تحقیق در مورد مباحث و دیدگاه‌های موجود در زمینه تعامل انتقال فناوری و توسعه در کشورهای در حال توسعه 16 ص

...

تحقیق در مورد مالچ ها 18 ص

...

تحقیق در مورد لوبیا

...

تحقیق در مورد مادربورد 12 ص

...

تحقیق در مورد لینوکس چیست

...

تحقیق در مورد لاستیک البرز

...

تحقیق در مورد کنترل های داخلی حسابداری 11ص

...

تحقیق در مورد کمیته فنی حسابداری

...

تحقیق در مورد کلم بروکسل 14 ص

...

تحقیق در مورد کشش و فشار 20 ص

...

تحقیق در مورد کاربرد کامپوزیت در ساختمان

...

تحقیق در مورد قاچاق اسلحه

...

تحقیق در مورد کاربرد ریاضی در مهندسی برق 14 ص

...

تحقیق در مورد کاربرد ALU سخت افزار

...

تحقیق در مورد قوانین دیوان محاسبات

...

تحقیق در مورد قلب و فواید و مضرات ورزش

...

تحقیق در مورد قانون تجارت 76 ص

...

تحقیق در مورد فیزیک

...

تحقیق در مورد فیلم

...

تحقیق در مورد فیزیککشش و فشار

...

تحقیق در مورد فیبرنوری در شبکه ها 19 ص

...

تحقیق در مورد فقر 26 ص

...

تحقیق در مورد فقر، طلاق 23 ص

...

تحقیق در مورد فرسایش خاک 11 ص

...

تحقیق در مورد فرایند انجماد مواد غذایی 10ص

...

تحقیق در موردروابط موجر و مستاجر
تحقیق در مورد عنصر روبیدیم ( Rubidium )
تحقیق در مورد رهبری در سازمان های مبتنی بر تیم
تحقیق در مورد رنسانس در اروپا
تحقیق در مورد رمزنگاری کلید عمومی وrsa
پاورپوینت مدیریت ریسک
پاورپوینت آموزش بخیه
پاورپوینت عرفان های کاذب نوپدید
پاورپوینت امر به معروف و نهى از منکر در قرآن
پاورپوینت مبانی ترویج و آموزش کشاورزی
پاورپوینت اصول ایمنی در جوشکاری
پاورپوینت نظریه ی انتخاب

کلمات کلیدی :مخلوط کاسارد منجمد1 مخلوط کاسارد منجمد2 مخصوص مخلوط کاسارد وزن مخصوص مخلوط شکیل دهنده کاسارد خشک بدون چربی کاسارد منجمد1 مخلوط کاسارد کاسارد منجمد2 کاسارد پخه مورد کاسارد شکیل دهنده کاسارد منجمد اندازه گیری وزن مخصوص مخصوص مخلوط کاسارد منجمد1 مخلوط منجمد2 مخلوط1 اندازه دهنده آزمایشا ndash

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی